FORAJE PUTURI APA SI SERVICII ADIACENTE

FORAJE PUTURI APA

Forajele pentru puturi de apa se pot executa cu diametre cuprinse intre 70 mm si 315 mm.
Datorita echipei noastre de profesionisti am reusit sa executam foraje puturi apa oriunde in Romania indiferent de solul din zona respectiva clientii nostrii au fost multumiti de serviciile noastre de foraje puturi.

FORAJE EPUISMENT

Forajele de epuisment sau asecarile sunt foraje realizate pentru mentinerea scazuta a nivelului panzei freatice. Foraje de epuisment se realizeaza pentru fundatiile cu o adancime mare.
Dispunem de echipament profesional si personal calificat cu care iti vom asigura lucrari eficiente la costuri reduse intr-un timp relativ scurt.

DENISIPARI PUTURI

In timpul exploatarii unui foraj este normal ca la pornirea pompei sa intre o cantitate mica de nisip in put, acesta depunandu-se pe fundul putului. Nisipul astupa filtrele prin care intra apa, scazand treptat debitul de apa si datorita acestui lucru filtrele sunt fortate sa dea mai multa apa.
Denisiparea este procesul prin care se elimina dopul de nisip format in foraj de-a lungul timpului datorita exploatarii necorespunzatoare a putului.

PILOTI FORATI

Pilotii forati se executa pe baza noroiului bentonitic în solurile nisipoase, argilo-nisipoase. Pilotii forati sunt coloane circulare construite din beton armat infipte in pamant. Diametrul pilotilor este de 50 pana la 200 cm. Pilotii forati servesc descarcarii unor sarcini structurale mari catre un nivel inferior si mai rezistent al solului.

FORAJE POMPE DE CALDURA

Forajele pentru pompe de caldura sunt foraje de mica adancime si foraje de medie adancime pentru captarea apelor termale. Forajele pentru pompe de caldura capteaza caldura si o transmit astfel preturile incalzirii prin utilizarea de foraje pentru pompe de caldura fiind reduse.